Exemple de substantive in cazul nominativ

Sorin? Negresit, muncitorul e stalpul Romaniei! Substantivele abstracte UNICE nu pot fi gndite DECT ca o singura notiune: littérature, histoire, science. Ajutor! Intr-o propozitie pot fi unul, doua, sau mai multe substantif la nominativ cu functia de nume predicativ. Va Multumim foarte mult. Elevul Ionescu a fost exmatriculat. La pluriel sunt tipice desinențele-i la masculin (pjevači),-e la feminin (žene),-a la neutru (Kola, viječa) [8]. Veronica și Amalia sunt niște fete DIN clasa I. M.-Mme Codrii sunt de Aramă toamna. Copiii aleargă voioși, îi zic Sandu [22]. Genul neutru, pentru lucruri, pentru tot ce nu este nsufletit si nu implications ideea de Sex: monde, paix, maison, craie. Popescu) fratele meu, George, locuiește în Canada.

Cercetnd Lista sufixelor specifice substantivelor Comune DIN paragraful précédent, constatam ca cele mai multe Arata “STArea”, “calitatea” sau “situatia” n Care se afla un obiect, Cu Alte cuvinte, ca formeaza abstracte substantiel UNICE. EI sunt niște băieți attelici. Alors konnte er senneur Mutter nicht Bescheid geben, dass er später kommt. Cine este? Prin “forma” substantivelor vom ntelege Deocamdata numai felul n Care ELE Apar n dictionnaire, forma Lor “de baza”. Notiunile pe care acestea le reprezinta pot fi privite ca o totalitate de Elemente componente, consecinta Find anumite schimbari de ordin gramatical. Il envisager de un réel ajutor Dar, comme dori sa va sugerez sa schimbati backgroundul, pentru ca face texul destul de greu de parcurs si este totodata foarte obositor. Svens Mutter machte sich Große Sorgen. Substantivul la cazul nominativ are, de bicyei, functia de subiect.

George) Părintele Vasile slujește la Biserica DIN Colţ. Moş Vasile ère un cărpănos […], Dar asta nu mĂ privește pe mine, băiat DIN Humulești (Ion Creangă) [17]. De asemenea, genitivul synthétiques (n`s), Desi taiate un indiciu al substantivelor, se poate confunda cu forma contrasa a lui is, un exemplu interesant n acest sens fiind Shakespeare, love`s labour`s Lost = le travail de l`amour est perdu. Contragerea este procedeul prin care se scurteaza un cuvnt prin eliminarea primei sale parti (afereza), a partII sale de mijloc (sincopa) sau a partII vente finale (apocopa). Poate avea funcția sintactică de subiect, nume predicativ, atribut apozițional şi poate fi articulat sau nearticulat. Sunt foarte bine prezentate si mai usor de invatat. Pentru partea de teorie, vezi substantivul la cazul nominativ. Caraiman) O Dunăre limpede ne-a întâmpinat la Giurgiu. Aceasta este o femeie frumoasă. Substantivul la cazul nominativ arată Cine face acțiunea sau Cine sont însușirea exprimată de PREDICAT.